3-4 værelser

82-100 kvadratmeter

Husleje
fra 8.700 kr.
til 10.200 kr.

Århusvej 4-6, 8362 Hørning

Århusvej 4-6, 8362 Hørning
Århusvej 4-6 i 8362 Hørning er 32 nyopførte boliger, fordelt på 18 3-værelses lejligheder og 14 4-værelses rækkehuse. Lejlighederne er fordelt fra stueplan til 2. sal og rækkehusene er i 2 plan beliggende i små klynger. Århusvej ligger centralt i Hørning, og har boligtyper til det unge par, børnefamilien eller det ældre ægtepar. Her er plads til alle i de skønne grønne omgivelser.

Beskrivelse af Århusvej 4-6:
På Århusvej 4-6 findes 5 forskellige boligtyper. Ens for disse er rolige omgivelser, kvalitetsmaterialer, lyse og rummelige boliger samt hjemlighed. 

Boligerne er indrettet med entré med mulighed for opbevaring af det daglige overtøj, sko osv. Ligeledes har boligerne lyse køkkener med rigeligt af skabsplads, alt i hårde hvidevarer og plads til spisebord mm. Stuerne er ligeledes indrettet således at der er plads til sofagruppe hvor lysindfaldet fra de store vinduer kan nydes. Det er også fra stuen at der er adgang til enten terrasse eller altan. 

Værelserne er med samme materialer som resten af boligen – her forefindes skabe i nogen af værelserne. I rækkehusene har man placeret værelserne på boligens 1. sal. 

Badeværelses er opført i lyse materialer og mørke klinker. Her er installeret vaskemaskine og tørretumbler. Rækkehusene har WC i stueplan og badeværelse med toilet på 1. salen. 

Ens for alle boligerne er at der er installeret gulvvarme i det hele samt ventilationssystem der sørger for et godt indeklima. Alle boliger har tilknyttet et skur/depotrum. Der er til området gratis parkering til både biler og cykler. 

Til området hører flere fællesarealer som må benyttes af beboerne på Århusvej 4-6. Det gælder ligeledes legeområdet for områdets børn.

Områdets værdier:
Århusvej er beliggende centralt i Hørning. Det gør også at boligerne er beliggende tæt ved indkøb, vuggestue, børnehave, skole osv. Det samme gør sig gældende for offentlig transport både til Aarhus og sydpå. 

Tæt ved området er der skønne grønne områder hvor naturen kan nydes med gå- og cykelture. Ligeledes er der i kort afstand tennisklub, rideskole osv. 

Kontakt Tenant Boligudlejning på 4230 3058 for spørgsmål til Århusvej, eller ønske om fremvisning heraf.

  • Gulvvarme i alle boligerne
  • Alle hårde hvidevarer medfølger
  • Egen terrasse eller altan
  • Nem adgang til Aarhus C med offentlig transport
  • Let til indkøb, fastfood samt fitness
  • Tæt på vuggestue, børnehave samt skole
  • Skønne grønne områder
  • Gratis parkering i området

Ingen ledige lejemål pt. Kontakt os for yderligere information