3 værelser

88 kvadratmeter

Husleje:
8.700 kr.

Århusvej 4B

Boligoverblik
Husleje 8.700 kr./md
Depositum 26.100 kr.
Forudbetalt husleje 8.700 kr.
Overtagelse 01/08/2021
Antal værelser 3
Kvadratmeter 88
Byggeår/renoveret 2021
Etage Stuen
Antal plan 1
Sagsnummer 1
Boligtype Lejlighed
Lejeperiode Ubegrænset
Delevenlig Ja
Udeareal Terrasse
Husdyr tilladt Efter aftale

Beskrivelse af Århusvej – type 2: 
I boligerne på Aarhusvej 4-6 bydes du velkommen i rummelig entré. Entréen har plads til dagligdags overtøj, sko osv. og ligger afskærmet for boligens køkken alrum. Fra entré er der adgang til køkken alrummet som ligger i åben forbindelse til den store lyse stue. Køkkenet er udført i lyse materialer – her er installeret alt i hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine samt køle/fryseskab. I køkkenet/stue er der plads til både spisebord, sofagruppe og hyggekrog. Der er fra stuen direkte adgang til enten terrasse eller altan mod syd – her kan soltimer og sommeraftener nydes i ro og fred. 

Fra stuen er der adgang til boligens 2 værelser. Begge er indrettet med skabsarrangement, store vinduer samt udgang til terrasse eller altan fra værelset mod syd. I værelserne er der plads til dobbeltseng, skrivebord osv.  

Badeværelset er ligesom køkkenet udført i lyse materialer. Her er installeret vaskemaskine og tørretumbler samt rummelige bruseniche med glasvægge. 

Hele boligen har selvfølgelig gulvvarme og ventilationsanlæg som sørger for konstant godt indeklima. Her er tilknyttet et skur/depotrum. Der er til området gratis parkering til både biler og cykler. 

Områdets værdier:
Til området hører flere fællesarealer som må benyttes af beboerne på Århusvej 4-6. Det gælder ligeledes legeområdet for områdets børn. 

Århusvej er beliggende centralt i Hørning. Det gør også at boligerne er beliggende tæt ved indkøb, vuggestue, børnehave, skole osv. Det samme gør sig gældende for offentlig transport både til Aarhus og sydpå. 

Tæt ved området er der skønne grønne områder hvor naturen kan nydes med gå- og cykelture. Ligeledes er der i kort afstand tennisklub, rideskole osv. 

Kontakt Tenant Boligudlejning på 4230 3058 for spørgsmål til Århusvej, eller ønske om fremvisning heraf.

Er du interesseret i denne bolig?

Placering

Password must be at least 7 characters long.
Password must be at least 7 characters long.

    
     
   

Er du interesseret i denne bolig?

Password must be at least 7 characters long.
Password must be at least 7 characters long.

    
     
   

Placering

Se andre boliger