4 værelser

96 kvadratmeter

Husleje:
9.500 kr.

Århusvej 6P

Boligoverblik
Husleje 9.500 kr./md
Depositum 28.500 kr.
Forudbetalt husleje 9.500 kr.
Overtagelse 01/02/2022
Antal værelser 4
Kvadratmeter 96
Byggeår/renoveret 2021
Etage Stuen
Antal plan 2
Sagsnummer 29
Boligtype Rækkehus
Lejeperiode Ubegrænset
Delevenlig Ja
Udeareal Terrasse
Husdyr tilladt Efter aftale

Beskrivelse af Århusvej – type 1: 
I boligerne på Aarhusvej 4-6 bydes du velkommen i rummelig entré. Entréen har plads til dagligdags overtøj, sko osv. og ligger afskærmet for boligens køkken alrum. Fra entré er der direkte adgang til boligens køkken alrummet. Køkken alrummet ligger i åben forbindelse til den store lyse stue. Køkkenet er udført i lyse materialer – her er installeret alt i hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine samt køle/fryseskab. I køkkenet/stue er der plads til både spisebord, sofagruppe og hyggekrog. Der er fra stuen direkte adgang til terrasse mod syd – her kan soltimer og sommeraftener nydes i ro og fred. På modsatte side af boligen har man ligeledes terrasse til de lune morgenstunder – her kan weekend kaffen nydes så dagen starter stille og roligt. 

I stueplan finder man også boligens første toilet. Dette har indgang fra entrén er er praktisk i dagligdagen. Fra stuen er der via trappe, adgang til boligens 1. sal. Her er boligens 3 værelser samt badeværelse placeret. Alle 3 værelser er indrettet med store vinduer og plads til dobbeltseng, skrivebord osv.

Badeværelset er ligesom køkkenet udført i lyse materialer. Her er installeret vaskemaskine og tørretumbler samt rummelige bruseniche med glasvægge. 

Hele boligen har selvfølgelig gulvvarme og ventilationsanlæg som sørger for konstant godt indeklima. Her er tilknyttet et skur/depotrum. Der er til området gratis parkering til både biler og cykler. 

Områdets værdier:
Til området hører flere fællesarealer som må benyttes af beboerne på Århusvej 4-6. Det gælder ligeledes legeområdet for områdets børn. 

Århusvej er beliggende centralt i Hørning. Det gør også at boligerne er beliggende tæt ved indkøb, vuggestue, børnehave, skole osv. Det samme gør sig gældende for offentlig transport både til Aarhus og sydpå. 

Tæt ved området er der skønne grønne områder hvor naturen kan nydes med gå- og cykelture. Ligeledes er der i kort afstand tennisklub, rideskole osv. 

Kontakt Tenant Boligudlejning på 4230 3058 for spørgsmål til Århusvej, eller ønske om fremvisning heraf.

Er du interesseret i denne bolig?

Placering

Password must be at least 7 characters long.
Password must be at least 7 characters long.

    
     
   

Er du interesseret i denne bolig?

Password must be at least 7 characters long.
Password must be at least 7 characters long.

    
     
   

Placering

Se andre boliger