2 værelser

52 kvadratmeter

Husleje:
6.900 kr.

Brassøvej 4, 4. th.

Boligoverblik
Husleje 6.900 kr.
Depositum 20.700 kr.
Forudbetalt husleje 6.900 kr.
Aconto vand 200 kr.
Overtagelse 01/01/2023
Antal værelser 2
Kvadratmeter 52
Byggeår 2019
Etage 4. sal
Antal plan 1
Energimærke A2015
Sagsnummer 1-3719-49-4
Boligtype Lejlighed
Lejeperiode Ubegrænset
Delevenlig Ja
Husdyr tilladt Ja

Beskrivelse af Brassøvej 4, 4. th.:
Lejligheden er perfekt for det unge par, eller den enlige.

Lejligheden har stort åbent køkkenalrum med plads til både spisebord, opbevaring og sofaarrangement. Her er alt i hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine. Køkkenet er udført i lyse elementer med masser af skabs- og skuffeplads samt lysgennemstrømning fra vinduet. I værelset er der plads til både seng og skrivebord – her er i forvejen skabsarrangement til opbevaring.

Badeværelset er rummeligt med grå klinker og hvide elementer.

Lejligheden har et depotrum i kælderen samt plads til parkering af cykel indendørs. Gennemgående for hele lejligheden er selvfølgelig gulvvarme i alle rum, højt til loftet, ro og afslappethed.

Lejligheden har tilknyttet et depotrum i ejendommens kælderplan. Her er ligeledes indendørs cykelparkering. Ejendommen er også udstyret med elevator fra kælderplan og helt op til 4. sal.

Ejendommens udearealer indbyder både til hygge, sjov og leg. Her er grønne områder med borde/bænkesæt, legepladser samt arealer hvor der kan spilles bold.

Risskov Engparks værdier:
Ejendommen er opført med Rema1000 i stueplan, så indkøb er lige ved hånden. Ønsker man ikke at lave aftensmad, er ILD PIZZA ligeledes at finde i ejendommens stueplan. Skal dette forbrændes, ligger Fitness World blot 5 minutters cykeltur væk.

Til området har du gode og gratis parkeringsforhold.

Fra området ved Risskov Engpark går både busser og Letbanen inde mod byen. Med Letbanen tager det blot 10 minutter at komme ind til Aarhus C ved DOKK1, og med bus nr. 18 (og 16) tager det 12 minutter at komme ind til Aarhus Universitet. Så offentlig transport til centrum er optimal fra Risskov Engpark.

Risskov Engpark er centralt beliggende omkring nogen af Aarhus bedste udearealer. Du kan løbe skønne ture omkring Egå Engsø, tage cyklen mod Ris Skov og få skøn natur, eller ned mod Risskov strand og Den Permanente når sommervejret tillader det.

Kontakt Tenant Boligudlejning på 4230 3058 for spørgsmål til Brassøvej 2-6 & Borresøvej 3-5, eller ønske om fremvisning heraf.

Er du interesseret i denne bolig?

Placering

Er du interesseret i denne bolig?

Placering

Se andre boliger