2 MÅNEDERS HUSLEJEFRI

1 værelses

29-31 kvadratmeter

Husleje
fra 5.250 kr.
til 6.500 kr.

Bo uden husleje de første 2 måneder

BLÆKHUS AARHUS

Olof Palmes Allé 11U-X, 8200 Aarhus N:
Blækhus Aarhus består af 319 ét værelses lejligheder, og er beliggende på en af Aarhus bedste placeringer. På Olof Palmes Allé er du tæt på offentlig transport til centrum, uddannelsessituationer, indkøb og meget mere. Alle boliger er indrettet med eget køkken, stue samt badeværelse. De er selvfølgelig udstyret med fransk altan eller terrasse, så den danske sommerluft kan bydes indenfor.

Til Blækhus Aarhus har alle beboere adgang til fælles vaskeri med tørrerum, stor tagterrasse med petanquebane som kan danne ramme for gode sommeraftener og fællesaktiviteter. Som beboer har man også mulighed for at benytte “Kulturbunkeren” som ligger ved siden af ejendommen. Der er skønt fællesskab, mulighed for deltagelse i foredrag samt leje af større lokaler. 

Beskrivelse af Blækhus Aarhus: 
Alle boliger har eget køkken, indrettet med kogeplade, emhætte, køleskab, mikroovn med grill samt skabsplads til opbevaring. Der er i køkkenet ligeledes plads til spisebord. Stuen kan indrettes med enten sovesofa eller seng. Her er garderobe til tøj, samt udgang til enten terrasse eller fransk altan. Badeværelset er udført i lyse og moderne materialer. Her er gulvvarme og skabsplads under håndvasken.

Det er generelt for alle boligerne, at der er højt til loftet, rummelighed samt masser af lys og varme. Ligeledes leveres alle lejligheder med gardiner i et moderne udtryk.

Alle lejligheder har eget kælderrum og adgang til vasker- og tørrerum. Der er indendørs cykelparkering, samt mulighed for at leje en parkeringsplads i ejendommens parkeringskælder.

Områdets værdier:
Blækhus Aarhus ligger tæt på offentlig transport, uddannelsesinstitutioner, indkøb, fitness og meget mere. Det gør det let for studerende at bosætte sig i området. Fællesskabet bliver vægtet højt i Blækhus – derfor har man etableret fælleslokaler hvor man kan mødes til spisning, der er tagterrasser hvor solen kan nydes, og så er der adgang til “Kulturbunkeren” ved siden af ejendommen. 

Lejerabat & Keyhole:
Lige nu kan du leje en lejlighed i Blækhus Aarhus, og samtidig få de første 2 måneders husleje gratis. Lejer betaler selv for forbrug i den huslejefri periode, men 1. husleje betales først til begyndelse af den 3. måned.

Har du behov for et lån til indskud? Så kan vi også hjælpe dig med det. Betal indskuddet med hjælp fra Keyhole, og afdrag i stedet løbende.

Kontakt Tenant Boligudlejning på 4230 3058 for spørgsmål til Blækhus Aarhus, eller ønske om fremvisning heraf.

  • 2 måneders huslejefrihed
  • Nem adgang til Aarhus C
  • Tæt på Via University, Universitetet & Aarhus Tech
  • Adgang til hyggelige fællesrum
  • Fælles tagterrasse med petanquebane og terrassemøbler
  • Adgang til “Kulturbunkeren” der danner ramme om fællesskab
  • Smart Point pakkeboks i ejendommen
  • Let til grønne områder
  • Indkøb, fastfood samt fitness i området
  • Mulighed for brug af Keyhole

Ledige lejemål