1-5 værelser

41-113 kvadratmeter

Husleje
fra 4.500 kr.
til 9.995 kr.

Skolevej 1-5, 8900 Randers C

Skolevej 1-5, 8900 Randers C
Den gamle guldvarefabrik er beliggende på Skolevej 1 i 8900 Randers C. Det er en nyrenoveret ejendom med i alt 6 lejligheder og 2 rækkehuse. Boligerne er fordelt med 1-5 værelser i størrelser fra 41 kvm. til 113 kvm. Ejendommen er beliggende midt i Randers C hvorfor både indkøb, daginstitutioner, skoler, gågade osv. ligger i både cykel- og gåafstand. Boligerne henvender sig til de unge studerende, de ældre i stueplan, eller familien der har behov for værelser til børnene og gode opholdsrum til det daglige familiehygge. 

Beskrivelse af Skolevej 1-5: 
Guldvarefabrikken er netop blevet nyrenoveret så alt indvendigt fremstår nyt. Derfor udbyder vi nu disse lyse og rummelige boliger i hjertet af Randers C. 

Boligerne er indrettet med entré hvor der er plads overtøj, sko samt det praktiske til hverdagen. Køkkenet er udført i lyse elementer med alt i hårde hvidevare. Både opvaskemaskine, køle/fryseskab, induktionskogeplade osv. I køkkenet er der ligeledes plads til spisebord. 

Stuen er som resten af boligen lys og med god loftshøjde så rummet føles endnu større. Dette understøttes ligeledes af de store vinduer der byder lyset indenfor. 

Alle værelser har skabsarrangement og har plads til både seng, skrivebord og hvad man ellers måtte have behov for. 

Badeværelset er opført med gulvvarme, pæne lyse elementer samt vaskemaskine og tørretumbler. 

Til lejligheden medfølger også egen parkeringsplads samt cykelskur og depotrum.

Der er indlagt Stofa-fiber og kabel-TV i lejligheden. 

Områdets værdier:
Skolevej 1 er beliggende i Randers C og har kort afstand til både vuggestue, børnehave samt skole. Indkøb ligger lige rundt om hjørnet, og så står du midt i Randers gågade på ganske få minutter. 

Området ligger tæt ved Gethersparken, gode grønne områder samt Randers regnskov – så har man behov for frisk luft, en god løbettur eller andet, så danner Randers gode rammer for netop dette. 

Der er mulighed for etablering af aftale via KeyHole, hvorved der ikke vil være depositum/forudbetalt leje ved indflytning.

Kontakt udlejer på 2965 0869 for spørgsmål til Skolevej 1, eller ønske om fremvisning heraf.

  • Alle hårde hvidevarer medfølger
  • Nem adgang til Randers City gågade
  • Tæt på daginstitution & skole
  • Let til grønne områder
  • Gratis parkering i området
  • Let til indkøb og offentlig transport 

Ledige lejemål