3-4 værelser

92-142 kvadratmeter

Husleje
fra 11.495 kr.
til 12.895 kr.

Borresøvej 45-49, 8240 Risskov

RISSKOV ENGPARK

Borresøvej 45-49 – Risskov Engpark
Borresøvej 45-49 er beliggende i det attraktive Risskov Engpark, og består samlet af 25 familievenlige boliger. Disse er både 3 og 4 værelses i forskellige størrelser. Ejendommen ligger ud mod et grøn fællesareal, og har let adgang til det hele områdets faciliteter. Lejlighederne henvender sig både til den unge familie, de studerende der vil bo sammen samt familien der har behov for mere plads. Her rummer vi alle.

Beskrivelse af Borresøvej 45-49:
Ens for alle boligerne er, at man bydes velkommen i en rummelig entré. Her er plads til det daglige overtøj, sko osv. Fra entré kommer man ind i boligens køkken alrum, hvorfra stuen ligger i forlængelse. Det er et dejligt åbent rum, med lys fra de store vinduer mod boligens altan. I stuen er der plads til både sofahjørne og spisebord. Køkkenet er installeret med opvaskemaskine, køle/fryseskab samt ovn, kogeplade og emhætte.

Ejendommen rummer forskellige lejlighedstyper. Det gør sig gældende på både størrelse og indretning. Fælles er dog rummelige værelser samt et generelt brug af gedigne materialer, lys og luft omkring sig. Værelserne kan både indrettes med seng/sofa, skrivebord samt andet udstyr der måtte være nødvendigt.

Badeværelset er indrettet med lyse elementer og matchede fliser/klinker. Også her har man en god størrelse på rummet.

Gennemgående for alle lejlighederne er selvfølgelig gulvvarme i alle rum, højt til loftet, ro og afslappethed.

Hver lejlighed har tilknyttet et depotrum indrettet i boligen. Her er  udendørs cykelparkering samt gratis parkering for beboerne i Risskov Engpark. Ejendommen er også udstyret med elevator fra kælderplan og helt op til 4. sal.

Ejendommens udearealer indbyder både til hygge, sjov og leg. Her er grønne områder med borde/bænkesæt, legepladser samt arealer hvor der kan spilles bold.

Risskov Engparks værdier:
Ejendommen er opført med Rema1000 lige rundt om hjørnet, så indkøb er lige ved hånden. Ønsker man ikke at lave aftensmad, er ILD PIZZA ligeledes at finde i området. Skal dette forbrændes, ligger Fitness World blot 5 minutters cykeltur væk.

Til området har du gode og gratis parkeringsforhold.

Fra området ved Risskov Engpark går både busser og Letbanen inde mod byen. Med Letbanen tager det blot 10 minutter at komme ind til Aarhus C ved DOKK1, og med bus nr. 18 (og 16) tager det 12 minutter at komme ind til Aarhus Universitet. Så offentlig transport til centrum er optimal fra Risskov Engpark.

Risskov Engpark er centralt beliggende omkring nogen af Aarhus bedste udearealer. Du kan løbe skønne ture omkring Egå Engsø, tage cyklen mod Ris Skov og få skøn natur, eller ned mod Risskov strand og Den Permanente når sommervejret tillader det.

Kontakt Tenant Boligudlejning på 4230 3058 for spørgsmål til Borresøvej 45-49, eller ønske om fremvisning heraf.

  • Opvaskemaskine installeret
  • Alle lejligheder har altan
  • Gulvvarme i hele lejligheden
  • Nem adgang til Aarhus C med offentlig transport
  • Gratis parkering for beboerne i området
  • Let til indkøb, fastfood samt fitness
  • Familievenlig fællesarealer

Ledige lejemål