2-4 værelser

55-109 kvadratmeter

Husleje
fra 7.000 kr.
til 11.000 kr.

Brabrand Skovvej 26-116, 8220 Brabrand

BRABRAND SØPARK

Brabrand Skovvej 26-116, 8220 Brabrand
Brabrand Skovvej 26-116 i 8220 Brabrand består af i alt 37 boliger og ligger i det meget eftertragtede Brabrand Søpark. De 37 boliger er fordelt på 2-3 værelses lejligheder i stueplan og 1. sal samt 4 værelses rækkehuse fordelt på 2 plan. Fælles for dem alle er gulvvarme i boligens rum. Brabrand Skovvej rummer alt fra unge par, børnefamilierne og de ældre. Der er til området gode grønne omgivelser med skov, legeplads og mulighed for udendørsaktiviteter. 

Beskrivelse af Brabrand Skovvej 26-116: 
Hver boligtype har forskellig indretning. Fælles for dem alle er dog rummelighed, godt lysindfald og ro. Alle boligerne har entré med plads overtøj, sko osv. Ligeledes er de alle indrettet med rummeligt køkken udført i lyse materiale og godt med skabsplads. Her er alle hårde hvidevare inkluderet. Stuen har store vinduer så lyset rigtig trænger ind og åbner rummet. For rækkehusene, er der fra stue adgang til boligens have/terrasse. 

Boligerne har gode rummelige værelser hvor skabe er inkluderet. Rækkehusenes værelser ligger på boligens 1. sal. 

Badeværelset er som køkkenet, lavet i lyse materialer. Her er selvfølgelig installeret vaskemaskine og tørretumbler i alle boliger. Rækkehusene har WC i stueplan og badeværelse på 1. salen.

Til hver bolig hører sig et skur/depotrum. Her er cykelparkering til området samt gratis parkering af bil.

Området har store fællesarealer, som kan bruges af alle beboerne i området. Både legeplads, grønne plæner til fodbold, højbede osv. må benyttes som man måtte have lyst. 

Områdets værdier:
Brabrand Skovvej ligger tæt ved vuggestue, børnehave samt skole. Det gør det let for børnefamilierne at bosætte sig i området. Ligeledes er der indkøbsmuligheder kun 3 minutter fra området og kun 9 minutter til Aarhus C bygrænse. 

Natur og udearealer er tæt på Brabrand Skovvej. F.eks. ligger Brabrand Sø kun få minutters gang fra boligerne. Her kan du løbe skønne ture, tage cyklen med og få skøn natur. Ellers er der den nye Brabrand-hal med gode idræts muligheder både udendørs og inde. 

Kontakt Tenant Boligudlejning på 4230 3058 for spørgsmål til Brabrand Skovvej, eller ønske om fremvisning heraf.

  • Alle hårde hvidevarer medfølger
  • Nem adgang til Aarhus C
  • Gulvvarme i hele boligen
  • Tæt på vuggestue, børnehave samt skole
  • Let til grønne områder
  • Gratis parkering i området
  • Let til indkøb, fastfood samt fitness

Pt. ingen ledige lejemål - kontakt os for yderligere information