2-4 værelser

51-106 kvadratmeter

Husleje
fra 6.995 kr.
til 11.495 kr.

Brassøvej 2-6 & Borresøvej 3-5, 8240 Risskov

RISSKOV ENGPARK

Brassøvej 2-6 & Borresøvej 3-5 – Risskov Engpark
Brassøvej 2-6 & Borresøvej 3-5 er to ejendomme der samlet består af 59 lejligheder. Fordelingen af er fra 2-4 værelses lejligheder, beliggende fra stueplan og op til 4. sal. Ejendommene er opført ved indgangen til Risskov Engpark, og gør entreen hertil indbydende til resten af det grønne, hjemmelige og nybyggede boligområde. Lejlighederne præsenterer sig godt for både det unge par, de studerende, den enlige eller familien der har behov for ekstra plads og værelser til børnene.

Beskrivelse af Brassøvej 2-6 & Borresøvej 3-5:
Lejlighederne er indrettet med rummelig entré, med plads til det daglige overtøj, sko osv. Herfra er der adgang til stue samt boligens køkken alrum. Her er plads til både sofagruppe samt spisebord. De store vinduer tilføjer mere dybde til rummet, og giver både lys og varme som hurtigt fornemmes på en solrig dag. Køkkenet er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer – opvaskemaskine, ovn, kogeplader og emhætte. Ligeledes er der godt med skabs- og skuffeplads. Fra stue og køkkenet er der også adgang til boligens solvendte altan. Den indbyder til sommerhygge og sene aftener.

Der er forskel på ejendommens lejlighedstyper, herunder størrelser og indretning – men ens for dem alle er lys, rummelighed og ro. Det gælder også værelserne. Disse er indrettet med store vinduer, højt til loftet og nogen med skabsplads til tøj og yderligere opbevaring. Her er også plads til både seng/sofa, skrivebord samt andet udstyr der måtte være nødvendigt.

Badeværelset er indrettet med lyse sandfarvet fliser og hvide vægge samt elementer.

Gennemgående for alle lejlighederne er selvfølgelig gulvvarme i alle rum, højt til loftet, ro og afslappethed.

Hver lejlighed har tilknyttet et depotrum i ejendommens kælderplan. Her er ligeledes indendørs cykelparkering. Ejendommen er også udstyret med elevator fra kælderplan og helt op til 4. sal.

Ejendommens udearealer indbyder både til hygge, sjov og leg. Her er grønne områder med borde/bænkesæt, legepladser samt arealer hvor der kan spilles bold.

Risskov Engparks værdier:
Ejendommen er opført med Rema1000 lige rundt om hjørnet, så indkøb er lige ved hånden. Ønsker man ikke at lave aftensmad, er ILD PIZZA ligeledes at finde i området. Skal dette forbrændes, ligger Fitness World blot 5 minutters cykeltur væk.

Til området har du gode og gratis parkeringsforhold.

Fra området ved Risskov Engpark går både busser og Letbanen inde mod byen. Med Letbanen tager det blot 10 minutter at komme ind til Aarhus C ved DOKK1, og med bus nr. 18 (og 16) tager det 12 minutter at komme ind til Aarhus Universitet. Så offentlig transport til centrum er optimal fra Risskov Engpark.

Risskov Engpark er centralt beliggende omkring nogen af Aarhus bedste udearealer. Du kan løbe skønne ture omkring Egå Engsø, tage cyklen mod Ris Skov og få skøn natur, eller ned mod Risskov strand og Den Permanente når sommervejret tillader det.

Kontakt Tenant Boligudlejning på 4230 3058 for spørgsmål til Brassøvej 2-6 & Borresøvej 3-5, eller ønske om fremvisning heraf.

  • Alle hårde hvidevarer medfølger
  • Gulvvarme i hele lejligheden
  • Alle lejligheder har altan
  • Let til indkøb, fastfood samt fitness
  • Nem adgang til Aarhus C med offentlig transport
  • Skønne grønne områder
  • Gratis parkering i området

Pt. ingen ledige lejemål - Kontakt os for yderligere information