2 MÅNEDERS HUSLEJEFRI

1-3 værelser

39-102 kvadratmeter

Husleje
fra 5.795 kr.
til 8.495 kr.

Pollenvænget

Pollenvænget 27-37, 8381 Tilst

Pollenvænget 27-37, 8381 Tilst
Pollenvænget 27-37, 8381 Tilst er bestående af 36 boliger og ligger i den nye og moderne bydel i Tilst. De 36 boliger er fordelt på 2-3 værelses lejligheder og townhouses. Alle boliger er udført med gulvvarme i boligens rum, alle hårde hvidevarer samt altan eller have. Området indeholder både unge par, børnefamilierne og ældre mennesker der har behov for ro. Her er gode grønne områder, legeplads og mulighed for udendørsaktiviteter. 

Beskrivelse af Pollenvænget 27-37: 
Her er 7 forskellige boligtyper. Alle boligerne dækker over gode store rum, godt lysindfald samt rolige omgivelser.

Alle boliger har rummeligt og åbent køkken. Her er installeret alle alt i hårde hvidevarer, her er godt med skabsplads samt gode materialer. Herfra er der forbindelse til god stor stue. Her er plads til både sofaområde samt spiseplads. Det er ligeledes fra stue at der er udgang til boligens altan eller terrasse.

Boligerne er indrettet med godeværelser. Der er plads til både skrivebord, seng, og mulighed for at installere skabsplads.

Badeværelses har gulvvarme og er opført i lyse materialer af kvalitet. Her er installeret en kombi vaske/tørremaskine i alle boligerne.

Til hver bolig hører sig et depotrum i kælderen. Her er ligeledes cykelparkering, og gratis parkering af bil. Ejendommen dækker også over en skøn fælles tagterrasse.

Områdets værdier:
Pollenvænget ligger tæt ved vuggestue, børnehave samt skole. Det gør det let for børnefamilierne at bosætte sig i området. Ligeledes er der indkøbsmuligheder kun få minutter fra området. Det dækker blandt andet over Bilka, Jysk, Power osv.

Kontakt Tenant Boligudlejning på 4230 3058 for spørgsmål til Pollenvænget, eller ønske om fremvisning heraf.

  • Alle hårde hvidevarer medfølger
  • Nem adgang til Aarhus C
  • Tæt på vuggestue, børnehave samt skole
  • Let til grønne områder
  • Gratis parkering i området
  • Let til indkøb, fastfood samt fitness

Ledige lejemål