Velkommen til Tenant Boligudlejning

OM OS
Tenant Boligudlejning har specialiseret sig indenfor udlejning af lejemål til private lejere. Vi har baggrund i ejendomsmæglerbranchen, og har igennem en årrække i branchen, skabt erfaring indenfor udlejningsområdet som gør os i stand til at hjælpe dig nemt og trygt igennem din boligrejse. Vi har afsæt i Aarhus og omegn, men vi øger konstant vores portefølje, og udvider derfor også vores områder til de omkringliggende byer. 

HVAD VI GØR
Vi møder vores kunder i øjenhøjde, vi står til rådighed når behovet opstår og vi tager vores kunder i hånden, så de uden bekymring kan fokusere på valget af deres nye hjem. 

Vi hjælper vores kunder trygt igennem et allerede intenst lejeboligmarked, og gør alt fra fremvisning, beslutningstagning, underskrift af kontrakt osv. til en glidende proces der ikke behøver give besvær og bekymringer. 

Altså – vi er personlige med vores kunder! 

MØD OS
Har du behov for en ny lejebolig, så kontakt os for en uforpligtende snak omkring dine kriterier for dit nye hjem. Vi står til rådighed med rådgivning – og så vil vi altid gerne have en god snak med potentielle kunder.