2 værelser

61-64 kvadratmeter

Husleje
fra 7.495 kr.
til 7.795 kr.

Brassøvej 7, 8240 Risskov

RISSKOV ENGPARK

Brassøvej 7 – Risskov Engpark
Brassøvej 7 består af 44 to værelses lejligheder, og er en af Risskov Engparks mest attraktive byggerier, og den første ejendom du bliver præsenteret for, når du entreer det godt beliggende, og nybyggede boligområde. Lejlighederne her er perfekte for det unge par, de 2 studerende eller den enlige der har behov for 2 værelser samt et rummeligt køkken.

Beskrivelse af Brassøvej 7:
Lejlighederne er indrettet med stort køkken med plads til spisebord. Her er alt i hårde hvidevare, herunder selvfølgelig opvaskemaskine. Køkkenet er udført i lyse elementer med masser af skabs- og skuffeplads samt lysgennemstrømning fra vinduet mod gårdarealet.

Lejlighedens 2 værelser har store vinduer, hvor der mod Lystrupvej er installeret lydglas, der gør udendørs støj nærmest uigennemtrængelig. Lejlighederne på modsatte side mod Risskov Engpark, har alle 7 kvm. store altaner monteret med udgang fra begge værelser. I værelserne er der plads til både seng, skrivebord og skabsarrangement til opbevaring.

Badeværelset er rummeligt med grå klinker og hvide elementer. Her er selvfølgelig installeret vaskemaskine og tørretumbler i alle lejligheder.

Hver lejlighed har et depotrum som en del af boligen. Dette depot kan både bruges til opbevaring, eller som walk-in såfremt man ikke ønsker skabe i værelserne.

Gennemgående for alle lejlighederne er selvfølgelig gulvvarme i alle rum, højt til loftet, ro og afslappethed.

Ejendommen har et stort fælles gårdareal foran alle lejlighederne samt 2 store fælles tagterrasser med god udsigt mod Aarhus. Så om du vælger en lejlighed med eller uden altan, har du altid rig mulighed for udendørs plads til cafébord, eller at gøre brug af de opstillede borde/bænkesæt. Foruden trappeopgang, går der elevator fra ejendommens stueetage og op til de forskellige etager man måtte ønske.

Risskov Engparks værdier:
Ejendommen er opført med Rema1000 i stueplan, så indkøb er lige ved hånden. Ønsker man ikke at lave aftensmad, er ILD PIZZA ligeledes at finde i ejendommens stueplan. Skal dette forbrændes, ligger Fitness World blot 5 minutters cykeltur væk.

Ønsker man parkering med faste pladser, er dette også muligt. En indendørs plads koster kr. 350,- pr. måned.

Fra området ved Risskov Engpark går både busser og Letbanen inde mod byen. Med Letbanen tager det blot 10 minutter at komme ind til Aarhus C ved DOKK1, og med bus nr. 18 (og 16) tager det 12 minutter at komme ind til Aarhus Universitet. Så offentlig transport til centrum er optimal fra Risskov Engpark.

Risskov Engpark er centralt beliggende omkring nogen af Aarhus bedste udearealer. Du kan løbe skønne ture omkring Egå Engsø, tage cyklen mod Ris Skov og få skøn natur, eller ned mod Risskov strand og Den Permanente når sommervejret tillader det.

Kontakt Tenant Boligudlejning på 4230 3058 for spørgsmål til Brassøvej 7, eller ønske om fremvisning heraf. Se også www.risskovengpark.dk for yderligere.

  • Gulvvarme i hele lejligheden
  • Alle hårde hvidevarer medfølger
  • Mulighed for altan
  • Nem adgang til Aarhus C med offentlig transport
  • Let til indkøb, fastfood samt fitness
  • Skønne grønne områder
  • Fælles tagterrasse samt gårdareal

Ledige lejemål