2-3 værelser

58-67 kvadratmeter

Husleje
fra 7.295 kr.
til 7.995 kr.

Brendstrupgårdsvej 9D, 8200 Aarhus N

MARGRETHEHØJPARKEN

Brendstrupgårdsvej 9D, 8200 Aarhus N
Brendstrupgårdsvej 9D i 8200 Aarhus N, er en ejendom beliggende i det attraktive Margrethehøjparken, med i alt 30 to & tre værelses lejligheder fordelt med forskellige planløsninger. Her er lejligheder til de studerende der vil være tæt på Aarhus Universitet & VIA, det unge par der ønsker Aarhus C’s muligheder men Aarhus Nord husleje, eller til den lille familie der trækker sig fra centrum.

Beskrivelse af Brendstrupgårdsvej 9D:
På Brendstrupgårdsvej har du entré med både skabsarrangement, plads til sko og overtøj samt indgang til lejlighedens store køkken alrum. Lejlighedernes køkken kan have forskellig indretning, men fælles for dem alle er lyse elementer med alle hårde hvidevarer, godt lysindfald fra vindue samt masser af skabs- og skuffeplads.

Lejlighederne kan være fordelt med enten køkken alrum, hvor du har stue med plads til sofaarrangement og spisebord, eller du kan vælge en lejlighed opdelt med 2 store værelser som alternativ. Begge værelser har som udgangspunkt skabsarrangement, plads til både seng/sofa og skrivebord samt udgang til den store rummelige altan. Alle lejligheder har tilhørende altan på omkring 4 kvm.

Badeværelset er med gulvvarme og lavet i lyse materialer og stort spejl. Her er selvfølgelig installeret en kombi vaske/tørremaskine i alle lejligheder.

Til hver lejlighed hører sig et depotrum i ejendommens kælderareal. Ligeledes er der cykelparkering til området samt gratis parkering af bil til beboerne i området.

Ejendommen har en stor fælles tagterrasse, som er tilgængelig for alle beboerne på Brendstrupgårdsvej 9D. Her er skøn udsigt og borde/bænkesæt – så der er rig mulighed for at nyde sommerdage og rolige aftentimer. Foruden trappeopgang, er der elevator i ejendommen.

Områdets værdier:
Brendstrupgårdsvej ligger kun 4 minutters cykeltur fra Føtex og resten af butikkerne og indkøbsmulighederne i Skejby Centeret. Ejendommen ligger i gåafstand til VIA og kun 16 minutters kørsel med Letbanen fra Olof Palmes Alle til Aarhus C ved DOKK1. Skal du til Aarhus Universitet tager dette kun 6 minutter med Letbanen. Samme tid tager det cirka med bussen fra Randersvej.

Ønsker du natur og udeareal, er dette blot en cykeltur væk. Du kan løbe skønne ture omkring Egå Engsø, tage cyklen mod Ris Skov og få skøn natur, eller ned mod Risskov strand og Den Permanente når sommervejret tillader det. Ellers er der skønne grønne arealer i området, og gode idræts muligheder både udendørs og inde.

Kontakt Tenant Boligudlejning på 4230 3058 for spørgsmål til Brendstrupgårdsvej 9D, eller ønske om fremvisning heraf.

  • Alle hårde hvidevarer medfølger
  • Nem adgang til Aarhus C med offentlig transport
  • Gulvvarme i badeværelse
  • Alle lejligheder har altan
  • Let til grønne områder
  • Fælles tagterrasse med skøn udsigt
  • Gratis parkering i området
  • Let til indkøb, fastfood samt fitness

Pt. ingen ledige lejemål. Kontakt os for yderligere information.