3 værelser

67 kvadratmeter

Husleje:
8.000 kr.

Brendstrupgårdsvej 9D, st. lejl. 8

Boligoverblik
Husleje 8.000 kr./md
Depositum 24.000 kr.
Forudbetalt husleje 8.000 kr.
Aconto vand 500 kr.
Aconto varme 300 kr.
Overtagelse Efter aftale
Antal værelser 3
Kvadratmeter 67
Byggeår 2007
Etage Stuen
Antal plan 1
Energimærke C
Sagsnummer 1-3716-8-2
Boligtype Lejlighed
Lejeperiode Ubegrænset
Delevenlig Ja
Husdyr tilladt Ja

Beskrivelse af Brendstrupgårdsvej 9D:
Lejligheden har du entré med både skabsarrangement, plads til sko og overtøj samt indgang til lejlighedens store køkken alrum. Lejlighedens køkken har lyse elementer med alle hårde hvidevarer, godt lysindfald fra vindue samt masser af skabs- og skuffeplads.

Lejligheden er fordelt med køkken alrum hvor du har plads til spisebord. Fra køkken alrummet er der adgang til 2 store værelser. Begge værelser har som udgangspunkt skabsarrangement, plads til både seng/sofa og skrivebord samt udgang til den store rummelige altan. Lejligheden har tilhørende altan på omkring 8 kvm.

Badeværelset er med gulvvarme og lavet i lyse materialer og stort spejl. Her er selvfølgelig installeret en kombi vaske/tørremaskine.

Til lejligheden hører sig et depotrum i ejendommens kælderareal. Ligeledes er der cykelparkering til området samt gratis parkering af bil til beboerne i området.

Ejendommen har en stor fælles tagterrasse, som er tilgængelig for alle beboerne på Brendstrupgårdsvej 9D. Her er skøn udsigt og borde/bænkesæt – så der er rig mulighed for at nyde sommerdage og rolige aftentimer. Foruden trappeopgang, er der elevator i ejendommen.

Områdets værdier:
Brendstrupgårdsvej ligger kun 4 minutters cykeltur fra Føtex og resten af butikkerne og indkøbsmulighederne i Skejby Centeret. Ejendommen ligger i gåafstand til VIA og kun 16 minutters kørsel med Letbanen fra Olof Palmes Alle til Aarhus C ved DOKK1. Skal du til Aarhus Universitet tager dette kun 6 minutter med Letbanen. Samme tid tager det cirka med bussen fra Randersvej.

Ønsker du natur og udeareal, er dette blot en cykeltur væk. Du kan løbe skønne ture omkring Egå Engsø, tage cyklen mod Ris Skov og få skøn natur, eller ned mod Risskov strand og Den Permanente når sommervejret tillader det. Ellers er der skønne grønne arealer i området, og gode idræts muligheder både udendørs og inde.

Kontakt Tenant Boligudlejning på 4230 3058 for spørgsmål til Brendstrupgårdsvej 9D, eller ønske om fremvisning heraf.

Er du interesseret i denne bolig?

Placering

Password must be at least 7 characters long.
Password must be at least 7 characters long.

    
     
   

Er du interesseret i denne bolig?

Password must be at least 7 characters long.
Password must be at least 7 characters long.

    
     
   

Placering

Se andre boliger