3 værelser

81 kvadratmeter

Husleje:
9.995 kr.

Brassøvej 6, 4. tv.

Boligoverblik
Husleje 9.995 kr.
Depositum 29.985 kr.
Forudbetalt husleje 9.995 kr.
Aconto vand 300 kr.
Overtagelse Efter aftale
Antal værelser 4
Kvadratmeter 81
Byggeår 2019
Etage 4. sal
Antal plan 1
Energimærke A2015
Sagsnummer 1-3719-58-6
Boligtype Lejlighed
Lejeperiode Ubegrænset
Delevenlig Ja
Husdyr tilladt Ja

Beskrivelse af Brassøvej 6, 4. tv.
Lejligheden er indrettet med rummelig entré, med plads til det daglige overtøj, sko osv. Herfra er der adgang til stue samt boligens køkken alrum. Her er plads til både sofagruppe samt spisebord. De store vinduer tilføjer mere dybde til rummet, og giver både lys og varme som hurtigt fornemmes på en solrig dag. Køkkenet er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer – opvaskemaskine, ovn, kogeplader og emhætte. Ligeledes er der godt med skabs- og skuffeplads. Fra stue og køkkenet er der også adgang til boligens solvendte altan. Den indbyder til sommerhygge og sene aftener.

Boligens 2 værelser er indrettet med store vinduer, højt til loftet og og mulighed for skabsplads til tøj og yderligere opbevaring. Her er også plads til både seng/sofa, skrivebord samt andet udstyr der måtte være nødvendigt.

Badeværelset er indrettet med lyse sandfarvet fliser og hvide vægge samt elementer. Gennemgående for hele lejligheden er selvfølgelig gulvvarme i alle rum, højt til loftet, ro og afslappethed.

Lejligheden har tilknyttet et depotrum i ejendommens kælderplan. Her er ligeledes indendørs cykelparkering. Ejendommen er også udstyret med elevator fra kælderplan og helt op til 4. sal.

Ejendommens udearealer indbyder både til hygge, sjov og leg. Her er grønne områder med borde/bænkesæt, legepladser samt arealer hvor der kan spilles bold.

Risskov Engparks værdier:
Ejendommen er opført med Rema1000 på modsatte side af vejen, så indkøb er lige ved hånden. Ønsker man ikke at lave aftensmad, er ILD PIZZA ligeledes at finde lige rundt om hjørnet. Skal dette forbrændes, ligger Fitness World blot 5 minutters cykeltur væk.

Til området har du gode og gratis parkeringsforhold.

Fra området ved Risskov Engpark går både busser og Letbanen inde mod byen. Med Letbanen tager det blot 10 minutter at komme ind til Aarhus C ved DOKK1, og med bus nr. 18 (og 16) tager det 12 minutter at komme ind til Aarhus Universitet. Så offentlig transport til centrum er optimal fra Risskov Engpark.

Risskov Engpark er centralt beliggende omkring nogen af Aarhus bedste udearealer. Du kan løbe skønne ture omkring Egå Engsø, tage cyklen mod Ris Skov og få skøn natur, eller ned mod Risskov strand og Den Permanente når sommervejret tillader det.

Kontakt Tenant Boligudlejning på 4230 3058 for spørgsmål til Brassøvej 2-6 & Borresøvej 3-5, eller ønske om fremvisning heraf.

Er du interesseret i denne bolig?

Placering

Er du interesseret i denne bolig?

Placering

Se andre boliger